Boek Met Eigen Naam

 

Leukste Kado Voor Kind

Eerste Communie Kado Idee

De meeste mensen zijn wel eens uitgenodigd voor een christelijk feest, zoals de viering van de Eerste Heilige Communie van een kind. Als je zo een uitnodiging ontvangt kun je jezelf afvragen wat je dit kind, dat echt heel speciaal is voor jou, nou als kado zou moet geven voor zijn Eerste Heilige Communie. Het moet een uniek kado zijn dat een blijvende herinnering is aan de eerste communie en dat aansluit bij het thema of de gedachte van de eerste heilige communie.

Met een beetje zoeken zul je wellicht wel wat kunnen vinden om te geven. Maar om een kado te vinden dat echt speciaal is, een kado dat een blijvende herinnering is voor jouw speciale kind aan die eerste communie, dat kost je toch wel wat meer tijd. Om het een klein beetje makkelijker voor je te maken geef ik je hier een hele goede tip.

Geef een speciaal voor het kind geschreven christelijk persoonlijk kinderboek, zoals ´Jezus de Schepper´ of ´De Ark van Noach´, waarin jouw speciale kind samen met Jezus of Noach de hoofdrol speelt. Dit is een uitstekend communiekado voor uw speciale kind!

Een persoonlijk communie kinderboek in de vorm van een bijbelverhaal waarin uw kind samen met Jezus of Noach de hoofdrol speelt, is een zeer speciale en blijvende herinnering voor uw communicantje. Het christelijke persoonlijke kinderboek ´Jezus de Schepper´ gaat over het beroemde bijbelverhaal waarin Jezus met maar vijf broden en 2 vissen eten deelt met zijn volk. Jezus zegt in dit bijbelverhaal tegen zijn volk. ¨Ik ben zelf het brood. Hij die naar mij toekomt zal geen honger leiden. En hij die in mij gelooft zal nooit dorst hebben.¨ Dit beroemde bijbelverhaal wordt gepersonaliseerd met de naam van uw eigen communicantje waarmee uw speciale kind als vriend van Jezus aanwezig is bij deze beroemde gebeurtenis.

Het persoonlijke communie kinderboek bevat ook de datum van de eerste heilige communie viering van uw communicantje. Het persoonlijke communie kinderboek heeft een harde afwasbare kaft is kleurrijk geillustreerd en heeft een afmeting van 23 bij 29 centimeter. Het is zelfs mogelijk om voor in het persoonlijke communie kinderboek een mooie communiefoto te plakken van uw communicantje. Ingepakt in luxe kadopapier heeft u zo een uniek en prachtig communiekado gevonden dat vele, en zeker uw communicantje, zal verbazen.

Dit persoonlijke communiekado staat op eenzame hoogte als communiekado omdat het iets is dat door het kind gekoesterd zal worden. Het is een perfecte herinnering aan het moment van zijn of haar eigen eerste heilige communie. Voor in het persoonlijke communie kinderboek kan de gever nog zijn handtekening zetten of een speciale aanmoediging of een groet voor het speciale kind.

Er zijn wellicht vele andere artikelen die je zou kunnen geven, maar waarom zou je niet iets geven dat echt uniek is en echt speciaal is. Iets dat een constante herinnering is voor uw communicantje aan zijn Eerste Heilige Communie en aan Jezus. Geef met dit kado aan uw communicantje het geschenk dat Jezus aan ons allemaal heeft gegeven. Liefde en zijn geschreven woord.

Persoonlijke Kinderboeken heeft een grote christelijke collectie persoonlijke boeken die uitstekend voor de eerste heilige communie gegeven kunnen worden. Ga naar onze webwinkel om een van deze mooie christelijke communie titels te bestellen. En als u vandaag uw communieboek bestelt, dan heeft u het kado al binnen drie dagen in huis.